artistClub.ro logo
<< Go back
XTREME_acrobati_acrobati_Global_Village_1354.jpg
XTREME

acrobats
acrobatsXTREME_acrobati_acrobati_Global_Village_1347.jpg XTREME_acrobati_acrobati_Global_Village_2245.jpg XTREME_acrobati_acrobati_ADI_4117.jpg XTREME_acrobati_acrobati_24.jpg XTREME_acrobati_acrobati_29.jpg

XtREme reprezinta o intersectare a mai multor forme de arta – dans, muzica, teatru – cu acrobatia si sportul, in special ramurile gimnasticii, o combinatie intre acrobatii spectaculoase si miscari coregrafice de dans modern. Prin imbinarea mai multor discipline grupul doreste sa aduca ceva nou in domeniului divertismentului.
Membrii grupului au practicat gimnastica de performanta iar din 2004 ei se pregatesc alaturi de Mariana si Dorel Mois, initiatorii acestui proiect.
Dupa ce au cucerit medalii de aur la Campionate Europene si Mondiale de Gimnastica-Aerobica, Mariana si Dorel au ales sa lucreze in Canada cu Debra Brown, coregrafa la renumitul Cirque du Soleil. Impreuna cu "Le Group Apogee", compania ei de dans acrobatic, au evoluat in spectacole pe intreg continentul nord-american –Canada, USA si Mexic. Experienta acumulata in timpul acestor turnee, le-a permis mai tarziu sa demareze proiectul XtREme, in Romania.
Pornind de la experienta acumulata dea lungul anilor in sportul de performanta, artistii grupului sunt introdusi intr-o lume noua – a dansului, a spectacolelor. Li se ofera astfel sansa de a-si continua cariera de performer intr-un mediu nou, cel artistic, unde performanta nu se masoara in medalii ci in aplauze.
Fie ca sfideaza gravitatia la 6-10 metri inaltime, fie ca executa acrobatii care par imposibile si necesita mobilitate, forta si echilibru, prin reprezentatiile grupului se doreste atragerea audientei si emotional, pe masura ce aceasta devine entuziasmata de performanta fizica a artistilor.
Printre cei cu care am avut ocazia sa colaboram s-au numarat:
National TV
PRO Tv
H.A.T. Romania (distribuitor Samsung)
Brau Union
Scop Computers
Audi Q7, Audi TT (Ramnicu Valcea)
Avon (Poiana Brasov, turneu Bond Girl)
Zepter (TNB-10Ani Zepter Romania, Petrecere Craciun)
Loredana (Brasov, TVR1)
Bora-Bora Tunisia
Catalin Botezatu (World Trade Plaza, Bamboo, ClubTheatre-Brasov)
Porsche Cayenne
Gala K1 – Bucuresti
Lipton Red Tea
Festivalul Callatis (Mangalia)
Antena 1
Giulia – videoclip ”Te-am ales”
Sound of America – concert AG Weinberger si Aura Urziceanu
REHAUArt Gala 2007

Show all

Please install the Flash Player

Stunts
Acrobats
Dancers
Actors
Musicians
Stylists
Specials
Visual arts
Other artists