muzicieni
ACORD Termeni si Conditii Generale pentru membrii Artist Club®
1. INTRODUCERE
Inainte de a putea deveni membru al platformelor de promovare, creatie, divertisment si multimedia ale Artist Club, trebuie sa cititi si sa acceptati in totalitate Termenii si Conditiile Generale enumerate mai jos. Acesta este un Acord legal intre Artist Club® (denumit in continuare si “Club” sau “noi”) si Dumneavoastra, artistul individual (denumit in continuare si “Artist”, “Dumneavoastra” sau “Dvs.”).
UNDE, Clubul a creat mijloace de promovare marca Artist Club, unde membrii independenti ai Clubului, denumiti Artisti, sunt promovati in mod individual prin fotografii, inregistrari audio - video, informatii biografice, sau alte materiale (denumite in continuare in mod colectiv “Material de prezentare”), puse la dispozitia Clubului exclusiv de catre Artist, printr-un Proces verbal de predare-primire, sau incorporate de pe alte surse pe pagina de internet a Clubului, printr-un Proces verbal de informare a Artistului; UNDE, Clubul pune la dispozitie un spatiu limitat pe paginile web ale Clubului, accesibil oricarui vizitator al site-urilor Clubului, cu ajutorul unui index cu categoriile de artisti membri si materialele lor de prezentare; si UNDE, Artistul doreste sa fie prezentat si promovat de Artist Club, folosind Materialul de prezentare furnizat, in scopul de a beneficia de reprezentarea Artist Club; si UNDE, Clubul accepta sa includa Materialul de prezentare al artistului, in mijloacele de promovare ale Artist Club si sa ii ofere reprezentare strict pe baza Termenilor si conditiilor din prezentul document; Clubul va ofera Dumneavoastra permisiunea de a folosi mijloacele de promovare marca Artist Club, devenind membru al Artist Club, oferta care este supusa tuturor termenilor, conditiilor, restrictiilor si renuntarii stabilite prin prezentul Acord. Dumneavoastra confirmati ca, in scopul de a obtine calitatea de membru al Artist Club, consimtiti si acceptati Termenii si conditiile specificate in acest Acord.
ACUM PRIN URMARE, in scopul respectarii angajamentului si intelegerii reciproce pe baza celor continute in prezentul Acord si pentru o buna si valoroasa consideratie, adecvare si suficienta fata de cei instiintati, fiecare din parti consimte liber sa respecte obligatiile convenite, promit si accepta urmatoarele:
1. Drepturile Dumneavoastra garantate de catre Noi. Ca parte integranta a Termenilor si conditiilor specificate de Noi in acest Acord, va garantam Dumneavoastra urmatoarele:
1.1. O licenta non-exclusiva, non-transferabila si revocabila de a vi se expune, in mod controlat si limitat, Materialele artistice de prezentare, biografice, publicitare, promotionale pe paginile web ale Clubului, accesibile tuturor vizitatorilor acestora;
1.2. O licenta non-exclusiva, non-transferabila si revocabila de reprezentare Artist Club, in vederea obtinerii de colaborari si managementului complet al acestora;
1.3. O licenta limitata non-exclusiva, non-transferabila si revocabila de a accesa Materialele de prezentare, creative, promotionale precum si alte lucrari create de Club, exclusiv pentru scopul promovarii individuale;
1.4. O licenta non-exclusiva, non-transferabila si revocabila de a utiliza numele Artist Club, doar in scopul promovarii Dumneavoastra personale, in calitate de membru al Artist Club. Totusi, licentele garantate prin prezentul document se vor retrage automat si imediat odata cu incetarea acestui Acord.
2. Drepturile pe care Dumneavoastra le garantati pentru Artist Club. Luand in considerare drepturile pe care Artist Club vi le garanteaza prin prezentul Acord, Dvs. acceptati si garantati urmatoarele:
2.1. Faptul ca aveti competenta si autoritatea legala de a adera la acest Acord si actionati conform Termenilor si conditiilor acestui Acord.
2.2. Faptul ca prin transmiterea sau furnizarea Materialelor Artistice catre Club, Dvs. garantati automat Clubului o licenta non-exclusiva, fara redeventa, permanenta si irevocabila pe toata durata de valabilitate a calitatii de membru al Clubului; fara restrictii sau limitari de orice natura, de a utiliza, reproduce, adapta, publica, traduce, transmite, comunica si difuza, in toate mijloacele media existente acum sau dezvoltate ulterior, inclusiv fara restrictii pe internet, a oricarei parti din Materialul de prezentare pe care Dvs. il propuneti sau furnizati Clubului pe durata derularii acestui Acord, precum si orice alte lucrari derivate, bazate pe ceea ce noi am denumit “Material de prezentare”, si libertatea de a putea hotara si subautoriza liber ceea ce se va numi Material de prezentare.
2.3. Faptul ca acceptati sa pierdeti calitatea de Membru al Artist Club in cazul in care folositi facilitatile oferite de Artist Club pentru a atrage un client al Artist Club, in incercarea de a obtine interese si foloase colaterale, care exclud Clubul sau includ un competitor al Clubului; precum si in cazul in care nu respectati clientul prin abateri de la conduita profesionala, executia nesatisfacatoare a lucrarii contractate in care sunteti implicat, contestarea sau defaimarea Clubului si a principiilor lui.
2.4. In cazul in care Dumneavoastra pierdeti sau renuntati la calitatea de membru al Artist Club, pierdeti sau renuntati implicit la toate facilitatile, beneficiile si drepturile acordate Dvs. de catre Artist Club, irevocabil si fara notificare prealabila.
3. Restrictii de acordare a calitatii de membru Artist al Artist Club: Dumneavoastra confirmati si acceptati faptul ca aderarea Dvs. la statutul de membru al Artist Club, precum si toate facilitatile, beneficiile si drepturile care vi se acorda, in conformitate cu acest Acord, sunt supuse urmatoarelor restrictii:
3.1. Numai persoane cu calitati artistice sau talente deosebite si recunoscute pot deveni Artisti Membri ai Artist Club.
3.2. Artistul care doreste sa devina membru al Artist Club accepta sa cotizeze cu o suma minima de 10 Lei pe an, sau alta suma ce va fi agreata de comun acord, in functie de cazuri sau imprejurari deosebite create exclusiv de Artist precum: solicitari de promovare suplimentara, contributii voluntare la crearea de fonduri pentru dezvoltarea comunitatii Artist Club, sponsorizare etc. Aceasta suma minima obligatorie de 10 Lei pe an, se va achita odata cu semnarea documentelor de aderare, reprezentand o parte din costurile de promovare pe care le suporta Artist Club, pentru membrii sai. Aceasta se poate achita la sediu sau in contul IBAN RO51BTRL00801202H23972XX, deschis la Banca Transilvania. In cazul in care Artistul adera la statutul de membru al Artist Club online pe site-ul oficial www.artistclub.ro, confirma si accepta faptul ca apasarea butonului “Sunt de acord” cu prezentul Acord in forma electronica, are aceeasi valoare legala ca si documentul cu semnatura autorizata. Acceptarea prezentului Acord de catre Artist nu reprezinta obtinerea calitatii de membru al Artist Club.
3.3. Calitatea de membru al Artist Club se acorda si se pastreaza numai pentru acei Artisti care dovedesc ca inteleg, recunosc si respecta deontologia profesionala si natura principiilor onorabile care stau la baza infiintarii si dezvoltarii acestui Club.
3.4. “Artist Club” este marca inregistrata. Toate drepturile sunt rezervate. Nimic nu poate fi considerat ca garantare sau acordare a vreunui drept in orice proprietate intelectuala ce apartine Clubului, inclusiv si fara restrictii, asupra oricareia dintre marcile comerciale si/sau de servicii ale acestuia.
4. Programul de Beneficii ale Artistului. Artistul are dreptul la remuneratii si/sau comisioane numai pentru lucrari sau prestatii artisice agreate in prealabil cu Clubul printr-un Acord Special, in forma scrisa, ce va fi semnat in mod particular si individual, la fiecare proiect in care este angajat Artistul. Toate comisioanele si/sau sumele datorate de parti se vor plati in Lei si trebuie sa fie lichidate la data incheierii acestui Acord. Artist Club isi rezerva dreptul de a negocia, cu discretie si confidenta, orice detaliu de colaborare.
5. Fara exclusivitati si fara obligatii, monitorizare sau control asupra activitatii pe care o desfasurati independent de Artist Club. Nimic inclus in acest Acord nu este intentionat de Noi sau Dvs. sa creeze un actionariat, un parteneriat, sau o fuziune de vreun fel intre Dvs. si Artist Club si, de asemenea, nimic din acest Acord nu este menit a constitui sau crea o asociatie, o relatie salariala, actionariat sau parteneriat de vreun fel intre Dvs. si Artist Club, angajatii Clubului sau colaboratorii sai.
5.1. Dumneavoastra confirmati si acceptati faptul ca Artist Club nu are niciun interes, control sau drept asupra activitatilor Dvs. private, ci doar asupra acelora care au legatura cu Artist Club, sau rezulta dintr-un Acord Special incheiat de Dvs. cu Artist Club.
5.2. Dumneavoastra confirmati si acceptati faptul ca nu aveti niciun drept, interes financiar sau de alta natura in Club sau orice proprietate a Clubului, filialele, agentiile, succesorii sau mandatarii sai, cu excepta celor izvorate din Acordurile incheiate cu Clubul.
5.3. Dumneavoastra confirmati si acceptati faptul ca relatia Dumneavoastra cu Artist Club este guvernata si limitata exclusiv de acest Acord privind Termenii si Conditiile Generale pentru membrii Artist Club.
5.4. In consecinta, Dumneavoastra confirmati si acceptati faptul ca, in calitate de membru si reprezentant al Artist Club, garantati Clubului dreptul de a cunoaste oricand, direct, indirect, partial sau in intregime continutul performantelor Dumneavoastra executate pentru clientul Artist Club, sau maniera executiei, pe toata durata prestarii serviciilor artistice sau executiilor Dvs. ce sunt asociate cu Artist Club.
6. Avizarea Materialelor de prezentare. Artist Club nu se obliga a exercita o functie de management editorial, de revizuire sau supervizare a Materialelor de prezentare ale Artistului.
6.1. Prin urmare, Dvs. confirmati si acceptati faptul ca Artist Club isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia de a cunoaste aceste Materiale de prezentare. Artist Club nu are obligatia de a selecta calitativ, adapta sau modifica Materialele de prezentare furnizate de Artist, nu are obligatia de a acorda nicio garantie sau sprijin pentru a realiza Materialul de prezentare, in interesul si pentru avantajul Artistului. Artistul poarta intreaga raspundere pentru Materialul sau de prezentare, utilizat de Artist Club.
6.2. Artist Club isi rezerva dreptul de a respinge Materialul de prezentare al Artistului in intregime sau partial, in functie de continutul, calitatea si cantitatea acestuia, sau dezavantajele pe care le poate crea Clubului. Analiza Materialelor de prezentare este efectuata de Colectivul de Avizare si acesta poate emite la cerere rapoartele de respingere.
6.3. Solicitarile Artistului de modificare a Materialului de prezentare avizat, se vor solutiona in termen de 7 zile de la data formularii lor.
7. Limitarea raspunderii Clubului
7.1. Dumneavoastra confirmati si acceptati faptul ca Artist Club nu va fi responsabil sau indatorat in vreun fel fata de Dvs. pentru orice pagube sau injurii sau pagube de orice fel, pe care le-ati putea suferi, fara exceptie, ca urmare a unei comunicari oarecare, contact sau intalnire, fie personal, fie prin telefon, e-mail sau prin orice alt mijloc, ce a rezultat direct sau indirect din utilizarea platformelor Artist Club, sau din mesaje sau comunicari trimise sau primite de Dvs. sau alte persoane prin mijoacele puse la dispozitie de Artist Club. Artist Club nu poate avea control asupra actiunilor vreunui utilizator al acestor mijloace, de aceea nu poate oferi nicio garantie in legatura cu caracterul, siguranta, identitatea, sanatatea sau alte atribute ale acestor utilizatori.
7.2. Dumneavoastra confirmati si acceptati faptul ca Artist Club nu aproba, nu incurajeaza, nu recomanda, nu promoveaza si nu stabileste intalniri sau dialoguri intre Dvs. si clientii sau potentialii clienti ai Clubului. Artist Club spera ca veti face apel la ratiunea Dvs. inainte de a accepta o relatie directa cu clientul nostru. O astfel de atitudine, de natura sa afecteze interesele si principiile Clubului, va termina imediat si irevocabil relatia Dvs. cu Artist Club. De asemenea Artist Club va sfatuieste ca in astfel de tentatii, sa analizati atent toate avantajele si dezavantajele, sa va luati masurile de precautie necesare, prin evaluarea riscurilor si raportarea la un cadru legal, in cazul in care Dvs. in mod unilateral alegeti o conduita contrara principiilor la care ati aderat.
8. Fara promisiuni ale succesului sau profitabilitatii. Dumneavoastra confirmati si acceptati faptul ca ati decis in mod unilateral sa deveniti membru al Artist Club, fara ca Artist Club, sau vreun agent sau reprezentant al Clubului sa va prezinte sau sa va comunice direct sau indirect vreo garantie, asigurare sau alta comunicare cu privire la profitabilitatea sau succesul aderarii Dvs. la statutul de membru al Artist Club.
8.1. Dumneavoastra confirmati si acceptati in mod expres faptul ca succesul oricarei afaceri cu Artist Club, ca in oricare alta afacere, depinde de multi factori precum: eficienta Materialelor de prezentare, aptitudinea de a impresiona puternic clientii, capacitatile Dvs. de evaluare optima a propriilor merite, flexibilitatea si loialitatea cu care administrati relatia cu Artist Club. Esecul sau succesul Artistului stau mai mult in puterea lui decat in cea a Clubului. Prin urmare, Dumneavoastra acceptati sa sustineti nevinovatia Clubului impotriva oricarei pretentii de pierdere suportata de Dvs. direct sau indirect, rezultand din decizia Dvs. de a adera la statutul de membru al Artist Club, conform acestui Acord.
9. Termenul si incheierea Acordului. Dumneavoastra confirmati si acceptati ca termenul de valabilitate al acestui Acord este dupa dorinta, precum si ca acest Acord poate inceta la initiativa Clubului, in orice moment si cu discretie, fara o notificare prealabila si pentru un oarecare motiv.
10. Notificari catre Artist Club sau catre Artist. Notificarile de la Artist Club catre Artist pot fi trimise fie prin mesaje electronice, fie prin informare pe pagina oficiala de internet a Clubului. Comunicarile de la Artisti catre Club pot fi facute prin mesaje electronice sau posta conventionala, daca nu a fost altfel specificat in Acord. Toate intrebarile, nemultumirile, sugestiile si notificarile catre Club vor fi trimise prin posta electronica la adresa contact@artistclub.ro sau prin posta conventionala la adresa: Artist Club - str. Nerva Traian, nr. 23-25, bl. M71, sc. 1, apt. 40, sector 3, cod 031044, Bucuresti
11. Acordul intreg; Modificare. Acest Acord este confidential si constituie Acordul intreg intre Dvs. si Club, in raport cu subiectul prezentat aici. Acest Acord inlocuieste si anuleaza toate acordurile, discutiile sau reprezentarile anterioare, fie scrise sau verbale.
11.1. Dumneavoastra acceptati faptul ca Artist Club isi rezerva dreptul de a modifica de cate ori este nevoie, tipul, varietatea si calitatea facilitatilor si beneficiilor pe care vi le ofera si/sau Termenii si conditiile generale, fara a cere acordul Dumneavoastra, dar notificand schimbarea prin posta electronica sau pe pagina oficiala de internet www.artistclub.ro. Nu este in intentia Clubului ca modificarile sa perturbe increderea si stabilitatea si, in consecinta, vor fi folosite cu precautie.
11.2. Dumneavoastra acceptati faptul ca acest Acord nu poate fi modificat de Dvs., angajatii, reprezentantii, agentii, mandatarii sau succesorii Dvs.. Apreciem orice recomandari, sugestii si propuneri ce vor fi supuse spre examinare reprezentantilor Artist Club.
11.3. Dumneavoastra confirmati si acceptati faptul ca omisiunea Clubului de a exercita drepturile izvorate din clauzele acestui Acord, nu inseamna renuntarea la dreptul mentionat in prezentul Acord.
11.4. Dumneavoastra acceptati faptul ca toate promisiunile, obligatiile, datoriile si garantiile facute de Dvs. in acest Acord sunt ale Dvs. personal si nu pot fi atribuite sau cesionate unei alte persoane sau entitati.
11.5. Dumneavoastra acceptati faptul ca Artist Club este liber sa atribuie sau cesioneze, integral sau partial, datoriile, obligatiile si beneficiile mentionate in prezentul Acord, in orice moment si fara a cere acordul Dvs., dar notificand schimbarea prin posta electronica sau pe pagina oficiala de internet www.artistclub.ro Prin orice astfel de cesiune se vor transfera cesionarului atat drepturile cat si obligatiile pe care Clubul le are fata de membrii sai, incat membrii Clubului sa nu fie prejudiciati in drepturile lor.
12. Legea aplicabila si jurisdictia. Acest Acord este guvernat si interpretat de legile in vigoare din Romania. Dumneavoastra acceptati ca toate disputele ivite din acest Acord vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti din Bucuresti, Romania.
13. Cauza de forta majora. Forta Majora, astfel cum este definita de lege, exonereaza partile de obligatiile lor, pe intreaga durata a existentei cauzei de forta majora.
14. Acceptarea si executarea acestui Acord. Prin furnizarea tuturor informatiilor solicitate de catre Artist Club, pentru a putea obtine calitatea de membru al Clubului, Dumneavoastra admiteti faptul ca acceptati in totalitate termenii, conditiile, promisiunile, garantiile, datoriile si obligatiile stabilite prin prezentul Acord.
Incheiat azi, data __________, in Bucuresti, Romania, in 2 exemplare, cate unul pentru fiecare parte.
ARTIST CLUB
MEMBRU Artist Club
Nume:
__________________________
V 1.01/240209
Stunts
Acrobats
Dancers
Actors
Musicians
Stylists
Specials
Visual arts
Other artists